Ballonnenhart Bestellen

   

  1 Waar moeten wij bezorgen?

  2 Ontwerp uw Ballonnenhart

  ballonnenhart

   

  Kies de kleuren voor uw ballonnenhart Kleur 1:
  Kleur 2:
  Kleur 3:
  Kleur 4:

  Deze configurator biedt slechts een fractie van de mogelijkheden. Zo kunnen we verschillende cijfers, letters en andere vormen maken van ballonnen. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

  3 Ballonnenhart Bestellen

  Bestellen Prijs per stuk: €
  Eenmalige bezorgkosten: €
  ___________________+
  Totaal incl. BTW: €

   

  Aantal:

  Let op!

  U kunt alleen verder als u bij stap 1 een bezorglocatie heeft opgegeven.

  Laagste Prijsgarantie!

  Noot!
  Zodra uw opdracht bij ons binnenkomt, zullen we deze met de bezorger inplannen op de door u gewenste datum en tijdstip. Mocht dat onverhoopt niet (meer) passen in onze agenda, dan nemen we contact met u op om een alternatief te bespreken in de vorm van een andere bezorgtijd, een andere bezorger of uw geld terug.

  Let op!

  Om teleurstellingen te voorkomen, lees deze belangrijke info over ballonnen.

  Een ballonnenhart is een ijzeren frame in de vorm van een hart (maar we kunnen iedere denkbare vorm maken) met een diameter van 130cm welke is omkleed met kleine 5 inch ballonnen. Deze ballondecoratie is bedoelt om op te hangen of ergens tegenaan te zetten maar ook leuk om voor je vast te houden als levensgroot fotolijstje. Een ballonnenhart wordt ook vaak gebruikt ter decoratie bij een uitvaart.

  De ballondecoratie wordt kant en klaar bij u bezorgd. De ballonnen zijn ook allemaal opgeblazen. Het enige wat u zelf moet doen is het ophangen of neer zetten, dit zit niet in de prijs inbegrepen.

  De houdbaarheid van zo'n ballondecoratie bedraagt 1 - 3 weken. Een ballonnenhart welke binnen gebruikt wordt, zal langer mee gaan dan een soortgelijke ballondecoratie buiten die veel meer van invloed is op het weer.

  Wij leveren altijd reserve ballonnen bij onze ballondecoraties waarmee u eventuele lek geraakte 11 inch ballonnen kunt vervangen.